Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Cirkelkaffe och kaffedags

Det börjar bli kaffedags känner jag dock är nog bönerna i denna burken slut sedan länge. Den innehöll uppenbarligen ljusrost kok, tycker dock att burken både har ljus rost och något åt det mörkare hållet. Det var skoj att se burken i alla fall för visst minns jag dom om än svagt, nu har jag något av den på bild.

Inlagt 2023-01-15 14:10 | Läst 392 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Morgan.
Jag stötte på din rubrik och ordet "Cirkelkaffe".
När jag var liten hade vi "Blå cirkelkaffe". Det var ett kaffemärke som såldes i "Brugsforeningerne". Kooperativa livsmedelsbutiker på 50-talet. Idag heter de "Superbrugsen" och "Dagli Brugsen".
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Du gör de mest oväntade fynd Morgan, och gör en bild av det!
Jo, dom kommer jag ihåg! Pappa och mamma lämnade aldrig kokkaffet, inte ens när mamma blev ensam gammal, 97.....Fint stilleben! Hälsningar/ Björn