Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Den skänkta glädjen

Jag glömde berätta en sak från utställningen i söndags, det var en man som blev väldigt förtjust i mina bilder och han fastnade speciellt för två stycken. Det var en äldre man och vi pratade en stund om lite allt möjligt självklart mycket om mina bilder. Han började fråga om vad mina bilder kostade, självklart sa jag ett pris men han hade inte kontanter och inte heller något annat betalsätt. Men jag kände att vårat samtal blev väldigt bra och han på något sätt förstod mina bilder så jag sa till honom att välja en bild så fick han gå hem med den gratis. Han ville inte, men jag sa att jag mår bra av vårat samtal och att du tycker om mina bilder så absolut ska du få en bild. Han valde bilden som jag visar i detta inlägg, en personlig favorit men det sa jag ju inte till honom. Men roligt att han valde den, han tackade mycket, lämnade med en tår i ögat jag mådde bra och var glad över vårat samtal. Ibland blir den skänkta glädjen den sanna glädjen.

 

Inlagt 2023-09-28 08:30 | Läst 435 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fint gjort att bjuda på bilden när en sådan situation av gemensamt utbyte uppstår. Jag gillar också denna bild. Stillsam i sin enkelhet och helt i din stil.
Hälsningar Lena
Svar från mojje 2023-09-28 16:11
Tack så mycket Lena, ja det var roligt att även han tyckte om denna bilden.
Det är en bild jag förstår att han fastnade för, du agerar som en sann konstnär, lite som du vill och med känsla. Pengar är inte roten till allt ont, men kärleken till pengar är det, din belöning här är mer än pengar.
Svar från mojje 2023-09-28 16:12
Tack Stefan, möten, diskussioner om bilder och naturen är värt betydligt mer än pengar i sammanhanget.
Kul att du gjorde en blogg av det!
Som sagt ...Ibland mister pengarna sitt värde!
//Lola
Svar från mojje 2023-09-28 16:19
Tack för din kommentar Lola, jag tyckte det var trevligt att blogga om.
Fint gjord, det blir ett vackrare minne än om du hade fått betalt. Vacker stilla bild
Svar från mojje 2023-09-28 16:20
Tack så mycket Peter, absolut ett fint minne.
En meditativ och minimalistisk bild som jag tycker är en utmärkt representant för ditt sätt att fotografera. Fin gest att ge bort galleribesökarens (och din) favoritbil som gåva! Den kommer ni båda att minnas länge.
Hälsningar Sven
Svar från mojje 2023-09-28 16:21
Tack så mycket Sven, ja faktiskt kändes det riktigt skoj att få ge bort bilden till denne man.
Jag gillar den också!
/Tomas
Svar från mojje 2023-09-29 08:59
Tack så mycket Tomas kul att du gillar den.
Hej Morgan - du ved, at jeg gillar din kreative stil, som du også viser her.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från mojje 2023-09-29 19:26
Tack så mycket Erik, jag blir glad över att du tycker om mina bilder.