En plats där jag kan visa bilder ihop med text...

Efter jobbet blev det gölen

Idag har det varit lite lägre temperatur och hela dagen på jobbet har jag haft en längtan ut till skogen. Sagt och gjort hem och hämta kameran sen utåt det bar. Självklart är det alltid svårt att bestämma sig vart man ska åka, jag vill liksom inte "låsa" fast mig i det tänket. Det viktiga är att komma ut och att jag sen varit på platsen tidigare åtskilliga gånger spelar mig ingen roll. Jag åkte till den gamla gölen och med nya bilder kom jag hem, detta är en av dom.

Inlagt 2021-06-23 20:33 | Läst 216 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Vacker bild, fin miljö.
Svar från mojje 2021-06-24 22:51
Tack så mycket, absolut en vacker miljö. Jag är ofta där och fotograferar och ser mig om.