Oftast bilder från naturen men ibland något annat

En längtan

Jag har nu surfat runt lite här på Fotosidan bland bilder och bloggar för att mätta lite av min längtan. Jag har inte varit ute med kameran nu på ett par dagar och min tid denna årstid är enormt begränsad då jag har ett jobb som innebär att det är mörkt när jag börjar och mörkt när jag kommer hem. Men imorgon har jag bestämt mig för att jag bara måste ut, min längtan till naturen är enorm. Självklart ska min kamera med och jag hoppas att jag kommer hem med många nya bilder som jag kan ägna mig åt sen när arbetsveckan startat igen.

Inlagt 2022-11-05 20:35 | Läst 560 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Önskar dig en riktigt lyckad fotodag!
Svar från mojje 2022-11-06 17:52
Tack Christer, det blev en bra dag och jag fick med mig en hel del bilder hem. Skönt att bara vara ute i naturen, det behövde jag.
Naturen är vila för själen. Ta in det, sök och motiven kommer.
Svar från mojje 2022-11-06 17:53
Tack Stefan, motiven fanns där och själen blev genast bättre.
Solen skiner där jag bor (utanför Uppsala) och efter tvätt/städpysslet ska jag i alla fall ut en sväng. Jag har ändå fått vara ute i helgen med bara i mulet väder och regn. Mina vardagar är numera också nästan mörkt när jag åker till jobbet och definitivt mörkt när jag åker hem, förstår precis.
Hälsningar Lena
Svar från mojje 2022-11-06 17:54
Absolut måste man klara av "måsten" först för att vardagen ska fungera. Hoppas att du kom ut lite också även idag.
Hoppas att du fick en bra fotodag, trots det lite gråa vädret. Förhoppningsvis kommer det snart bilder här från dagen idag.
/Ulla
Svar från mojje 2022-11-06 17:55
Tack Ulla, det var lite grått men jag tycker om sånt fotoväder det passar min bildstil lite. Jag kom hem med en hel del bilder men viktigast idag var också att få komma ut i naturen.
Vackert. Mjuk och fin oskärpa. Hoppas du fick en trevlig utgång.

MvH
Johnny
Svar från mojje 2022-11-07 17:33
Tack Johnny, ja jag kom ut och en hel del nya bilder kom jag hem med.
Känner igen det där. Det är inte lätt det här tiden på året. Det gäller att försöka gripa de få chanser som ges. Lycka till med fotadet.

Hälsningar Jörgen