Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Jag tar det kallt

På något sätt känner jag att min lediga tid är vad man kan kalla hårdvaluta. Ledig tid har jag men när det är ljust är det mest andra saker som måste prioriteras, men tid är väl inget man har utan att ta kanske, så igår tog jag mig tid och besökte bäcken igen. Det gör mig inget att jag återvänder till platser, att återvända till platser har sina fördelar då man "känner sig hemma" och kan börja skapa bilder ganska fort. Efter några minusgrader sista dygnen hade isen åter igen smyckat bäcken, jag tycker om att titta på skapelserna och fotografera dom.

Inlagt 2023-01-29 20:12 | Läst 569 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Att återvända har många fördelar! En bild på naturens flyktiga skapelse. Rinnande vatten, men fruset i det stillstående, förvandlingen från ett aggregationstillstånd till ett annat.
Sådana isformationer i och kring bäckar är fascinerande!