Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Klippornas struktur

Då jag har nära ut till kusten blir det periodvis att jag fotograferar där, tyvärr blir man väl lite hemmablind och jag tycker det är svårt att hitta motiv där. Ofta fastnar jag för klipporna istället för just vyerna.

Inlagt 2023-10-20 08:45 | Läst 496 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Klippors former är intressanta att se på. I din bild var det första mitt öga gjorde, helt automatiskt, att se var jag skall sätta fötterna när jag rör mig över bilden. Harmoniska färger och former.
Svar från mojje 2023-10-20 21:24
Tack så mycket Stefan, kul att läsa din kommentar.
Det här är så vackert! Motiv som jag själv mycket väl fastnar för när jag är vid kustnära trakter, vilket är alltför sällan! Lyx ändå att bo nära havet! Jättefin bild! :) /Tommy.
Svar från mojje 2023-10-20 21:25
Jag tackar så mycket för din kommentar, roligt att du gillar bilden. -Kul!
Det kan jag förstå, dessa havsslipade klippor är så vackra. Kan vara minnen från ungdomen när man åkte ut och låg på dessa klippor på sommaren
Svar från mojje 2023-10-21 08:23
Ja, en varm sommardag är det pinsamt att gå omkring med kameran ute bland klipporna då känner man sig som en fluktare eller något. -Tack för din kommentar Peter.
Ett av mina favoritmotiv, klippor vid havet. Du har fotat i mjukt och fint ljus. Det finns så mycket att upptäcka i en sådan här bild och färgerna är dämpade men vackra. Om jag ska peka på något är det den lilla viken med mörka partier runt om oh hur det lyser upp i reflexen av den våta klippan.
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2023-10-21 20:39
Tack så mycket Bjarne, alltid roligt att läsa dina kommentarer dom är värdefulla.
Snyggt! Vatten och klippor är tacksamma motiv, men som du säger det är lätt att bli hemmablind. Jag bor bara nar några kilometer från havet och är mycket nere vid havet, men det är svårt att hitta motiven många gånger just därför att jag är där så ofta. Jag måste verkligen vara på rätt humör för att finna mina motiv.

Hälsningar Jörgen
Svar från mojje 2023-10-21 20:53
Jag håller med dig där Jörgen, man måste vara på rätt humör för att hitta det givande. Tack för din kommentar.