Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Lusthuset

Lusthus och lusthus jag fick väl inte direkt några romantiska vibrationer i gråvädret men det gjorde sig bra på bild tyckte jag.

Inlagt 2023-11-16 17:01 | Läst 462 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Morgan.
Det blir nog mer attraktivt en annan årstid. Jag gillar att du fotograferar den nu och visar oss att den väntar på varmare väder.
Med många vänliga hälsningar från Erk.
Svar från mojje 2023-11-17 20:40
Tack så mycket Erik, det är ett motiv som fungerar i alla väder. Jag ska ta några bilder på det i sommartid också...
Jag tycker att det gör sig bra på bild för att du har fångat det väl. Rofyllt och fint.
Sedan kommer genast frågorna: Är det gammalt? Varför står det där?
Svar från mojje 2023-11-17 20:43
Tack så mycket Peter och visst gör det sig bra på bild även i det novembergråa. Jag kan inte svara på åldern på det men jag tror nog att det har en del år på nacken, att det står där beror nog på att det finns en dansbana/scen i närheten så kanske den hade ett syfte då. Nu finns det ju möjlighet att grilla bredvid så kanske den fungerar som ett regnskydd vid dåligt väder.
Ja, det är romantiskt vackert, ligger fint och drömskt, ser glasat ut också för att hålla ändan torr. Det är mycket arbete och pengar bak dessa lusthus, men aldrig i mitt liv har jag sett någon sitta i dem, de representerar romantiska drömmar, det är också fint.
Svar från mojje 2023-11-17 20:44
Jag håller med dig Stefan jag ser sällan någon sitta i dessa lusthus romantiska drömmar är nog sant. Tack för din kommentar.