Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Onsdag redan

Jag förstår inte vart tiden tar vägen, år månader dagar timmar som helt enkelt bara passerar. Ibland passerar dom obehindrat och det känns som att jag har svårt att fylla tiden vilket kan ge mig en anings prestationsångest. Tänk om man kunde frysa tiden för att sen ta fram när man behöver fylla på med extra, men nä så lätt är det inte. Lillördag idag, helgen känns närmare och snart är även den här och den har jag planer för.

Inlagt 2023-02-08 20:46 | Läst 849 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
En stund av all tid som bara försvinner
tittar jag på din bild. Väldigt vacker!
Svar från mojje 2023-02-09 08:53
Tack så mycket Lola för att du tog dig tid att titta.
En vacker bild av stillhet och oföränderlighet med det frusna vattnet och det vissna lövet, för vilket tiden redan är förbi. Men om någon månad kommer vattnet att ha runnit bort och lövet har förmultnat. Men med filosofen Martin Hägglund kan man säga att det är i livets ändlighet som dess värde ligger.
/Sven
Svar från mojje 2023-02-11 16:29
Stort tack för din kommentar Sven, roligt att du följer med på min blogg och kommenterar.
Som synes på din bild kan tiden frysas i ett litet ögonblick, infruset, i en bild, men sen rullar det genast på igen. Tingens värld är helt underkastad tiden.
Svar från mojje 2023-02-11 16:29
Tack Stefan, alltid roligt att läsa dina kommentarer.
Mycket fint motiv. Det gröna i lövet bryter snyggt mot den med ofärgade isen. Lövet är fint placerat på diagonalen och även i bildytan som sådant. Det ger utrymme för området till höger som också är fint med lite bruna nyanser.
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2023-02-14 09:44
Tack för en utförlig kommentar Bjarne.