En plats där jag kan visa bilder ihop med text...

Pardörrar

Jag tycker om pardörrar på hus speciellt den äldre modellen, på detta gamla hus satt det blåa sådana. Fantastiskt vackra tycker jag, men idag är huset totalrenoverat och dörrarna sitter inte kvar längre. Jag undrar vad som hände med dessa vackra dörrar, hoppas att dom inte kastades.

Inlagt 2021-09-25 21:03 | Läst 871 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Jag håller helt med. Hur kan man vara så dum vid en renovering att man tar bort de fina dörrarna, istället för att just renovera dem försiktigt. Tyvärr tyder ju ett sådant beteende på att dom blev slängda.
Svar från mojje 2021-09-26 11:04
Tack för din kommentar Peter, förmodligen blev dom kastade.
Håller med, gillar också pardörrar! Har alltid tänkt att det skulle vara roligt att ha, men jag har inget hus som passar. Fin bild och vacker blåfärg! Hälsningar/ Björn
Svar från mojje 2021-09-26 11:06
Tack Björn, allt är ju tyvärr inte passande även att man tycker om det.
Folk som begriper nåt om sakers värde, inte bara vad de kostar, behåller såna dörrar! Och om de i allra sämsta fall behöver tas bort kan man lämna dem till återanvändning, helst komplett med karmen.

(I detta fall lever jag som jag lär. Mina pardörrar är sen en vecka ommålade i en noga utvald blå nyans. Målaren har fått i uppdrag att ta itu med verandan nästa år.)
Svar från mojje 2021-09-26 11:08
Tack Måns, du får visa upp dina pardörrar vid något tillfälle. Att välja färg är inte det lättaste heller, det måste ju liksom kännas rätt in i själen.
Kanske dom vackra dörrarna fick flytta in...
😁
Svar från mojje 2021-09-26 17:30
Det är ju förstås en möjlighet, jag ska fråga nästa gång jag går förbi.