Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Portfoliofunktionen

Fotosidan har ju funktionen att kunna skapa sin egna portfolio, jag har haft den igång ett tag men den är långt ifrån färdig. Jag vet inte riktigt hur jag känner eller tänker kring att använda den. Det vore även intressant att veta hur andra fotografer härinne använder den funktionen och om någon "utifrån" hittar in till dessa portfolios. Spontant kan jag ju tycka att det är ett smidigt sätt att visa bilder på och jag har sett många men då har jag kommit in i dom via Fotosidan. Ni som använder funktionen får gärna berätta om det är något att satsa på att bygga upp eller är besöken för få så det inte är lönt?(länka gärna era portfolios)

Inlagt 2021-11-08 18:06 | Läst 953 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Morgan.
Det var inte många som hade något att säga till det. Kanske beror det på att "bloggarna" har mer fokus på att skriva och ladda upp bilder parallellt, som har en relation till texten - jag vet inte. Då och då dyker det upp olika åsikter om hur bloggarna ska användas. Jag tror att de som vill fokusera mer på fotografierna finns någon annanstans än här i bloggvärlden. Därför kommer du förmodligen inte att få svar på dina frågor här. Du kan jo koppla din portfolio till din hemsida, om du har en - så vitt jag vet? Jag laddar sällan upp bilder till mina album efter att jag fick min blogg.
Med vänliga hälsningar från Erik.
PS: Nu kan det vara så att det finns andra klokare än jag (och dom fins) som reagerar :-)
Svar från mojje 2021-11-09 18:47
Tack för ditt svar Erik, jag hade inte förväntat mig speciellt många svar angående frågan men jag är glad att du svarade i alla fall. Men någon fråga ska jag aldrig mer ställa i bloggen. -Allt gott till dig!
Erik Madsen 2021-11-09 18:56
Nej nej Morgan - du måste ställa alla frågor du vill. Jag försökte bara komma med ett bud. Vi är alla så olika och alla är fria att göra det de vil använde sina blog till.
Med vänliga hälsningar från Erik.