Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Råbocken

Råbock

Jag har rotat lite i arkivet igen och hittade några bilder på rådjur, för en hel del år sedan ägnade jag många eftermiddagar och kvällar till att fotografera just rådjur. Efter jobbet åkte jag till skogen till en äng där jag visste att dom fanns. I det stora hela blev det inte speciellt många bilder men desto mera naturupplevelser.

Inlagt 2021-01-22 16:53 | Läst 1160 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fin bild. Snygg inramning av rådjuret. Det är oftast så man ser dem. Jag förstår naturupplevelsen. För oss svenskar är det vanligaste viltet vi ser antingen är harar eller igelkottar och kanske en och annan ekorre.

Hälsningar Jörgen
Svar från mojje 2021-01-23 07:50
Tack Jörgen, förmodligen varierar det vilda man ser beroende på hur man bor. Personligen är det inte så ofta som jag ser igelkottar, vet inte ens om jag såg någon under förra året. Att lyckas fotografera en ekorre är något som jag tänker på också, funderar på att sätta upp en sån där matare till dom och kanske lyckas locka fram någon till en bra pose.
Jättefin bild. Jag gillar speciellt att bilden visar mycket av miljön runt rådjuret. Det är först då det finns förutsättningar för en fin bild och inte bara en artbeskrivning.
Svar från mojje 2021-01-23 07:51
Tack Lars, absolut viktigt att få med lite miljö i bilderna också.
Kul med Rådjursfoto, ibland får man full pott, ibland blir det inget.., bra inramat..
Mvh/Gunte..
Svar från mojje 2021-01-23 07:53
Tack Gunte, det är ju lite det som är tjusningen med att fotografera inget är ju givet liksom.
Är det något djur som har charm är det Bambi som de flesta förknippar rådjur med.
Vet inte din ålder men det var en av de filmer jag såg som barn.
Ljuvligt njutbar bild.
///Gun-Inger
Svar från mojje 2021-01-23 07:55
Tack Gun-Inger, visst har jag koll på Bambi förr var det ju med ett litet klipp med honom på Kalles jul. Det var ju där han var på hal is, förstår inte riktigt varför dom tog bort det klippet. Roligt att du gillar bilden och tack för din kommentar.