Oftast bilder från naturen men ibland något annat

Rasat

Det är väl ungefär så man har det mestadels nu, det rasar överallt så kollapsen är väl bara ett faktum. Känns ledsamt för det mesta och inte kan man komma undan nyheterna heller som innehåller negativa saker, är det inte det ena så är det något annat och då oftast negativa rader. Men sommartid ser jag fram emot och i helgen blir det så.

Inlagt 2023-03-22 17:26 | Läst 674 ggr. | Permalink

"Vart man än går nästan - dag som natt finns det en ständig bakgrundskör av kraxande olyckskorpar. Det finns faktiskt positiva saker att rapportera, även inom klimatområdet - men man gör det inte. Det är mycket roligare tydligen att vara en kraxande olyckskorp. Om ungdomen far illa och hamnar i depression på grund av "klimatångest" så är det massmedias fel."


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Morgan.
Dit billede og din tekst passer perfekt sammen - gillas og er enig.
Med mange venlige hilsner fra Erik.
Svar från mojje 2023-03-24 20:48
Tack så mycket Erik, roligt att du kommenterar.
Vart man än går nästan - dag som natt finns det en ständig bakgrundskör av kraxande olyckskorpar. Det finns faktiskt positiva saker att rapportera, även inom klimatområdet - men man gör det inte. Det är mycket roligare tydligen att vara en kraxande olyckskorp.
Om ungdomen far illa och hamnar i depression på grund av "klimatångest" så är det massmedias fel.
Svar från mojje 2023-03-24 20:49
Tack för din kommentar Peter, visst är det så det rapporteras sällan om det lilla som är bra.
En tänkvärd bild, visst ser det hotande ut i världen, jag förstår att mycket kommer att hända framöver och funderar på barnbarnen, försöker att glömma alla dystopier. Läser nyheter allt mindre, men hänger med. Det händer stora saker i världen nu, men med försiktighet och balans kan det gå riktigt bra hoppas jag, alternativet vill jag inte fundera för mycket på.
Svar från mojje 2023-03-24 20:50
Tack Stefan, hoppet är det sista som överger oss men ibland är det svårt att hålla upp hoppet om man säger så.
Rasat till viss del men det ser ut som det går att återanvända och bygga upp på nytt, bara rätt entreprenörer anlitas och inte dårar som det finns för många av.
HaD/Gunte..
Svar från mojje 2023-03-24 20:53
Ja entreprenörer behövs nog framöver, tack för din kommentar Gunte.
Ja, visst översköljs vi av negativa nyheter. Din bild passar mycket bra i det sammanhanget. Välkomponerad är den och dimman förhöjer stämningen väl. Jag älskar också sommartid, så det är verkligen något att se fram emot! Dessa härliga ljusa kvällar:)
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2023-03-26 21:37
Tack Bjarne, äntligen sommartid. Glöm inte ändra tiden på kameror också.