En plats där jag kan visa bilder ihop med text...

Träden lockar mig

På något sätt har jag en lockelse till träd, som till exempel det här lilla trädet på bilden. I mångas ögon ser det inte mycket ut för världen men när jag såg det kunde jag inte låta bli att gå närmare, jag tog några olika bilder på det och kände att jag fotograferat något unikt. I mina ögon var det något vackert som stod modell framför min kamera och kände att jag fått till några bilder som gjorde det rättvist. Detta är en bild av dom, jag är ganska säker på att trädet kommer få bli min modell någon mer gång.

Inlagt 2023-03-10 11:03 | Läst 359 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
En tanke god som någon att något speciellt träd återkommer i olika skepnader och årstider på framtida bilder. Drabbar mig ibland också. Kul med grenarna som sträcker sig mot det ensamma lite ruffiga trädet.
HaD/Gunte..
Svar från mojje 2023-03-10 20:20
Tack så mycket för din kommentar Gunte, roligt när man hittar träd som har lite "egen" karaktär.
Fint skrivet.
Jag tycker synd om ensamma träd. Ingen rotkontakt. Kanske är det ett kalhygge. Det är kul att ha ett favoritträd att återkomma till!
Svar från mojje 2023-03-10 20:22
Tack Lola, det här området är lite av en våtmark därför är det ganska få träd omkring. Står man bredvid trädet på höjden så ser man ut över sjö/våtmark.
Enligt kinesisk visdom skall du plantera och vårda ett träd!
Svar från mojje 2023-03-10 20:23
Kanske bra visdom dom har kineserna.
Hej Morgan.
Smuk blå himmel og jeg gillar din komp.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från mojje 2023-03-11 18:03
Tack så mycket Erik, kul att du gillar bilden.
Du gör helt rätt i att fota detta fina lilla träd som står så stolt på backen! Snygg inramning av grenarna till höger (en ek?). Jag är själv förtjust i träd, så jag förstår lockelsen till fullo. Bra gjort!
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2023-03-11 18:04
Tack för kommentaren Bjarne, då är vi två som gillar träd. Grenarna till höger i bild tillhör en Ek korrekt sett.
Människor och träd har haft ett förhållande i alla tider, det är lätt att få favoritträd.
Ser att det är ett barrträd, men är inte säker på gran.
Ensamma träd är särskilt lockande, de har plats att utvecklas i eget tycke, men å andra sidan har de inga vänner nära som kan hjälpa. Det fungerar med träd som med människor.
Svar från mojje 2023-03-11 18:06
Jag tror att det är en En som, tack så mycket för intressant kommentar.