En plats där jag kan visa bilder ihop med text...

Trädet i viken

Jag har inte använt bloggverktyget här på fotosidan på ett tag, tänkte att det kunde vara kul att prova det igen. För tillfället bloggar jag på ett annat ställe men använder fotosidan dagligen och vem vet kanske börjar jag blogga lite mera här. Jag såg att det gjorts lite förändringar i bloggverktyget sen sist.

Inlagt 2020-02-14 18:43 | Läst 1156 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Vacker och lugn bild på ett landskap jag inte har sett i år. I morgon är det väl slut med möjlighet för metrologisk vinter här nere i Skåne så vi kommer att gå till vår i morgon
Svar från mojje 2020-02-14 19:39
Bilden är tagen i slutet på förra året, det var ett par dagar med mycket dimma då. Ja våren har inte låtit sig vänta, det är mycket vårtecken redan nu.
Mjukt sakralt vackert landskap som inte passar in vår skånska vinter för vi har ingen snö men dimma.

Det är så dåligt med gensvar här på Fotosidan ingen bryr sig precis om andras bilder eller orkar skriva några rader. Det var i dag jag fick lite skrivlust då jag lyssnar genom mina CD-skivor för att göra mig av med en del.

Passande musik till din bild har jag.
Cellokonsert.
Gun-Inger
Svar från mojje 2020-02-15 19:49
Kul att du tog dig tid att skriva, visst är det dåligt med gensvar men jag är inte väl inte den flitigaste heller på att skriva. Men man gör så gott man kan. Tack för din kommentar.
Gun-Inger Arvidsson 2020-02-15 19:55
Nej så är det inta alla som har sådan skrivklåda som jag får när jag kommer igång. Funderar på använda den till något annat så skall jag sluta vara här på Fotosidan.
///gia
Svar från mojje 2020-02-15 20:31
Men det finns mycket fina bilder att titta på här på fs. Man lär sig mycket genom att titta på bilder.
Gun-Inger Arvidsson 2020-02-15 20:47
Absolut så är det verkligen. Jag har haft turen fått vara med i många olika jury och bedöma bilder till olika fotoklubbar i Sverige och Danmark det har gett mig mycket kunskap. Att vara med i fotoklubbsrörelsen som jag var när jag hade råd köpa min första kamera 1972 har vait berikande också. Ha det gott på alla sätt.
Ja såg precis att för några år sedan tittade över 1 000 på mina bilder men nu är det kring 100.
Det är Facebook samt Instagram som tagit över helt klart.
Jag har varit bildnarkoman.
Svar från mojje 2020-02-16 09:04
Ja jag tror du har fått se och lärt dig mycket genom åren då, jag har inte gått med i någon fotoklubb. Ibland har jag funderat på det, men jag vet inte vad det skulle ge mig riktigt. Jag fotograferar ju oftast själv och på något sätt är mina fotorundor ett sätt att landa. Men en klubb kan ju även resultera i att få sina bilder bedömda på ett annat sätt såklart. Det känns som att visa bilder på Facebook är lite "ute" också faktiskt. Jag tror inte att så många tittar ordentligt på bilderna innan det klickas på "gilla". Dessutom blir "gillaklicken" färre även där. Instagram har jag ingen koll på då jag inte använder det.