FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

Måste åka tillbaka


Såg en skymt av detta när jag körde förbi, i all hast. Snabbt slog det mig, där är en bild.

Svängde om och åkte tillbaka och tog bilden. Erfarenheten har lärt mig att om jag ser en potentiell bild, är det bäst att ta den genast. Annars börjar man efteråt fundera varför man inte lyssnade på sin "inre fotograf".

Inte för att detta nu är så märkvärdigt, men många intressanta detaljer att titta på, och fundera kring. Till exempel vad det är för bilmärke? Kunde vara en rysk Lada som det fanns gott om i landet för ett antal decennier sen, men jag vet inte.

Alahärmä 22.8.2021. Foto: Håkan Eklund. Nr 234/365.

Inlagt 2021-08-22 20:42 | Läst 798 ggr. | Permalink
Ett renoveringsobjekt kanske.
Sten
Håller helt med dej. Det finns alldeles för många "missade" bilder.
Detta tillfälle var värt att vända om för.
En bild som väcker intresse. "Förpackad" i fin komposition och med färgklickar som drar till sej betraktaren.
Snyggt jobbat.
//Conny
Hej Håkan.
Det vet jag väl. Jag missade en situation i går med några "sjukhusclowner" som var på gatan för reklam för sina bra jobb. Jag hade kört förbi dem och när jag kom tillbaka var de borta :-( ØV.
Du hade helt rätt att vända om för att få detta motiv med hem - gillor.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med bilmärket, men det kan lätt vara en Lada.
Du anar inte hur många gånger jag sagt "stanna och vänd om" till min sambo som oftast sitter vid ratten när vi är ute och åker. För det mesta så gör han det och jag får ta mina bilder som ju kan vara något som denna. Absolut värt att bevara och något som väcker mer frågor.
Hälsningar Lena
PS. Om jag kör kommer vi inte alls så långt som vi har planerat....
Jag vet precis hur det är. Som i somras när vi var på Öland, körandes i bil med hela familjen. Jag passerade flera fina bilder, där jag tänkte att det skulle blivit så bra! Inte bara att jag skulle stannat och tagit en snabb bild. Mer att jag skulle vilja stanna, ta in allt och riktigt fota från olika vinklar med olika objektiv. Det skulle bli högljuda protester i bilen. Man skulle åkt iväg på semester själv någon gång. Då kunde man tagit så mycket tid man velat för sina foto.

/Tobias
Den har nog sett sina bästa dagar, men klokt att vända för en bra bild..
HaD/Gunte..