Jag plåtar framför allt till och från jobbet. Varje morgon går jag från Södermalm över Skeppsbron eller Gamla Stan in till City där jag jobbar. Ofta finns det fåglar, turister eller annat intressant att plåta.

Bollywood i stan?

Nyss har ju Hollywood varit i stan för att spela in Milleniumfilmen. Nu verkar det som om också Bollywood har tagit sig hit. Man förstår dem. Stockholm är en perfekt stad att spela in film i. Speciellt Gamla Stans gränder kan utöva en lockelse för en utländsk publik. Se här vad som hände i Gamla Stan häromdagen. Vågar man gissa handlingen? 


Rahmagunta och Sorayama är kära i varandra. Emellertid vill Sorayamas far gifta bort henne med den gamle rike knösen Mutton Rosh. Rahmagunta och Sorayama träffas på en äng och sjunger ut sin kärlek. Då dyker plötsligt Mutton Roshs hejdukar upp och spöar upp Rahmagunta. 


Rahmagunta och Sorayama beslutar sig för att fly till Sverige och där börja ett nytt liv. Rahmagunta lyckas fly på en båt gömd i en telast. De älskande återträffas i Gamla Stan och lever sedan lyckliga i resten av sina dagar. 


Man måste beundra fotografens kompromisslösa inställning. Som gatufotograf kan man egentligen aldrig komma för nära. 


På pass. En indisk paparazzo dyker upp och står och lurar på stjärnorna. 


Paparazzon nöjd med dagens skörd. Gäller nu att snabbt få iväg bilderna till Bombay. 

Inlagt 2011-08-04 23:10 | Läst 2355 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Underbart! :-)

Hur slutar filmen tro? Kanske brister paret ut i en sång!? ;-)
Självklart! Det är ju Bollywood :-)
Eller också slutar det med att Sorayamas far drar in underhållet och paret bosätter sig i en skabbig tvåa i Rinkeby. Rahmagunta försörjer familjen (som nu blivit tre) och kör taxi på nätterna medans Sorayama lär sig flytande svenska på sfi för att sedan vara med i svenska idol och vinna hela klabbet. Då ångrar sig fadern och sluter den lilla familjen till sitt bröst och SEN springer de in i solnedgången med glada hoppsasteg, gärna i motljus, förevigt lyckliga! Kul och fint fotad bildserie som vanligt Per! /Catharina
Svar från Iwa 2011-08-05 15:45
Ha ha, det skulle kunna bli en hel såpa! :)
/Per