Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

1020 på fotofika

Blev vi så många på Dagnys fotofika? Nej, inte riktigt...

Som Peter L så riktigt har påpekat; nunorna på Dagnys fotofika har ni sett även tidigare, men eftersom jag hade en ny "kamerapryl" med mig så är det kanske försvarligt att studera dess resultat lite grand...i det här fallet med de bekanta nunorna i fokus. Jag kom sent och gick tidigt denna gång, det blev inte så mycket varken pratat eller lyssnat för min del (fast hörde nog att Lars hade hittat hit tack vare Anna och Nic hade en rolig historia om "en pacemaker som lade av", en hel del annat också...). Men en liten visningsrunda av Nokia-modellen Lumia 1020 hann jag med ändå och det blev ju några bilder på köpet också.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Ett par av bilderna är kraftigt beskurna. I några foton har jag inte prickat fokus riktigt rätt och ett par bilder är onödigt suddiga (s-t bakom spakarna!), men ni har kanske nöje av bilderna ändå...

PS. Vid ett lämpligt tillfälle har jag för avsikt att skriva lite mer om mobilkameran och vad jag upplever som bra med den och vad som är förbryllande. Just nu är jag mest förbryllad över varför jag inte får tillgång till RAW-filer...(har laddat ner Nokia Camera) DS.





Inlagt 2014-05-04 10:52 | Läst 1987 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Verkligen synd att jag missade detta men helgen var fullbokat med fåglar och annat.
Hälsningar Lena
Svar från RHelena 2014-05-06 22:11
Man kan inte hinna med allt!
Samma glada gäng ser jag, tyvärr blev det premiär med båten i lördags. Spännande att se vad du handlat för mobil.
Ha de gott
//B-O
Svar från RHelena 2014-05-06 22:12
Som jag skrev till Lena, man kan inte klämma in allt på en och samma dag! Jag hade inte tid för detta heller, men lyckades med en kortis pga att jag bor så nära! :-)
Missade den här gången tyvärr, har inte koll på när det är. Men tänker jag efter, kan det vara första lördagen i månaden? Typ. Roligt att se dina bilder! Hälsningar/ Björn T
Otten 2014-05-04 22:30
Japp alltid (nästan) första lördagen in månaden.
Svar från RHelena 2014-05-06 22:14
Tack Björn. Som Otten säger, sikta på första lördagen varje månad. Bra att kolla här i bloggarna i fall det skulle bli en ändring. Alternativt kolla info i Dagny-gruppen här på FS. Facebook-gruppens info är nog den som är lättast att söka upp.
Jag skippade då jag prioriterade att fixa födelsedagspresent till sonen.
Svar från RHelena 2014-05-06 22:16
Han var värd presenten! Själv prioriterade jag också familjen, därav min korta visit på Dagnys.
Pacemaker som la av? Den missade jag totalt. Däremot hörde jag en rolig (ja inte just vid det tillfället, men sedan) historia från Claes om en närkontakt med en geting i munnen.
Trevlig och härlig samling bilder! :)
ztenlund 2014-05-06 15:04
Jag har råkat ut för en geting som tyckte att läppen var ett bra ställe att stoppa in gadden på. Inte skönt! Efteråt gick det ju inte att knipa igen heller, eftersom ena sidan svullande upp ordentligt.
Svar från RHelena 2014-05-06 22:18
Hoppas Nic dyker upp vid något tillfälle igen så du får höra hans historia! Annars får jag väl dra den även om den knappeligen blir lika bra...
Apropå getingar; getingstick i ögat (mitt på!) - vad säger ni om det?!