** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Då gör jag väl det också...

... slänger in några bilder från fotofikat i går. Vi startade lite seriöst med att dryfta världsläget; "Neej, Khadaffi är nog inget bra." / "Han måste bort." / "Hur stavas hans namn egentligen?" / "Hur ska det gå i andra länder däromring?" Bekymrade miner. Någon började pilla med sina kamera lite lätt, en annan följde efter, och sååå var vi inne på det viktiga ämnet - foto!

 

     

      

    

Och för mitt eget komihåg - vi som var närvarande: Johan, Roger, Jan-Olof, Lena, Bert, Anna, Torbjörn samt undertecknad. Jag döpte väl inte om någon såsom jag gjorde förra gången...?

Inlagt 2011-04-03 11:16 | Läst 1544 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Khaddaffi hade redan hunnit gå när jag kom, så honom missade jag. Intressant att se hur det såg ut från andra sidan bordet.
Trevlig tillställning!
Ja men det var ju skönt! Du ser väl hur Khadaffi tynger ner humöret för de andra fortfarande till att börja med, trots att mannen hade gått.
Det ska nog bli fler trevliga tillställningar! Du är så välkommen antingen med och utan lille PEN!
Trevliga bakom-scenen-bilder från fotofikat! :-)
Svar från RHelena 2011-04-03 13:37
Känns lite förnämligt att det kan bli fotofika även i denna stad, det är inte bara i Stockholm och i Malmö-/Lundregionen det händer grejer!
Rei Trulsson 2011-04-03 16:25
Det är tur att de finns eldsjälar i varje stad. Mer fotofika till folket! :-D
Fina bilder Rauni =)
Kram
Svar från RHelena 2011-04-03 13:41
Tackar! "Pressade" inte lika mycket som du och Jan-Olof, enligt Berts filosofi och verklighet, det blev inga "press"nyheter. Ni var ju riktigt raska. Jag fick sova på saken.
Ja, men Bert och jag hann med en riktigt intressant pratstund innan du kom Rauni! :) Hoppas att det fungerar med Fågelsången till nästa gång! Sa ni något datum?
/Anna
Svar från RHelena 2011-04-03 16:37
Lät så! Fick brodera in lite eget där.... Lena och Per har nog koll på datumet. Vi får se om det kan bli Fågelsången nästa gång, har rekat lite. Återkommer!
Verka vara ett schysst fik ni hittat och några ansikten är välbekanta. Det var kul sedig på FOTO-genus förra helgen
HA de' bra//Kurre
Svar från RHelena 2011-04-03 17:28
Vi andra får tacka Lena och Per för initiativet! Det är skoj att träffas! Själv har jag inga mängder av bekanta/kompisar i "fotorörelsen", men vilken inspiration man kan få av andra!
Det var trevligt att höra dig berätta om din bild på Midsommargården! En andaktsfull fin bild som hade fått en vördnadsfull placering. Det behövdes med tanke bildens innehåll.
Härligt reportage och bildserie! /Anna
Svar från RHelena 2011-04-03 20:41
Det är rätt märkvärdigt egentligen att det kan bli så trivsamt vid sådana här tillfällen. De flesta av oss känner ju inte direkt varandra. Både Jan-Olofs, Lenas och Rogers bilder, och förhoppningsvis även mina, har väl visat att det blev några trevliga och nyttiga timmar. Det verkar bli fler gånger så häng med!