Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Dagny är seriös! - Min rapport från fotofikat.

Ytterligare bildliga nedslag på Dagnys fotofika i går, dvs bilder från den något seriösare delen av den. Många av de andra deltagare har redan rapporterat, men det kan väl inte skada med fler bilder...? I kväll blir det ett ytterligare inlägg med foton därifrån, men med den mindre seriösa sidan av Dagny... 

.

En hiskelig kö utan Flustret strax efter kl 10, i det gråtrista vädret. Ungdomar - en lördagsmorgon så här dags! Vad är det som kan få dem upp så tidigt? Det var nödvändigt att ta reda på det så jag gick fram till de sista stackarna i kön (den långa köns sista bit syns inte här). Svaret var att det var någon biljettförsäljning till ett studentevent... (om jag nu uppfattade det hela rätt...).

.

Typiskt: de mest långväga gästerna anländer bland de första, dvs några 08-or och västeråsare. Och Anna hade blivit tvingad att gå upp tidigt för att hänga med på en transport!

.

Viktigast på fotofika: kaffe! Men var fanns dessa vackra kaffekoppar? Jag fick nöja mig med en vanlig vit fantasilös uppsättning.

.

Anders testplirar.

.

Den här mannen känner jag igen... Var så glad när jag kom på namnet: Malcolm! Han har varit med ett par gånger tidigare. Hannu fågelfotografen till höger.

.

Himla många bekanta ansikten: Ewa, Sören, Nic, Jan-Olof, Lena H och Alf.

.

Bert-Ola till höger, en av dessa 365:are som funderar på hur man kan ge sig på "idiotiska" projekt av typen "en bild om dagen". Håller med, undrar över det jag också (är ju också en 365:are)...

.

Som vanligt håller Nic på och skarvar för fullt... Enligt honom själv var hans engelska förskräcklig, men till och med detta omdöme var hittepå... Tjejerna är i alla fall jätteintresserade (Anna och..., ja, det är bara att erkänna, har tappat bort namnet...).

.

En bekant syn på fotofikor. Det är numera så mycket folk att jag har svårt att hålla reda på alla, ännu värre är det med alla namn! Claes (mellan J-O och Alf) döpte jag om till "Peter" en kortis, till exempel. Men han protesterade inte, kanske för att han är så snäll...! Jag fick själv komma på mitt misstag, som tur är tog det bara en halv mening...

.

Nej, detta fick inte hända - kameran ner på golvet....! Lever den...?!

Nu blir det problem! Mina bilder; finns de kvar?!

Om inte så är det DITT fel!!!

Njaa, det gick bra, har sett Jan-Olofs bilder i hans blogg i går så han kom uppenbarligen undan med blotta förskräckelsen.

.

 

 

Inlagt 2014-03-02 09:12 | Läst 2278 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jodå, jag kom ifrån med blotta förskräckelsen. Mitt inlägg igår var bara ett kvällspreludium, med de "seriösa" bilderna. Nu ska jag skriva nästa...
Trevlig kavalkad, men himla många J-O på bilderna ;)
Tack för ett seriöst inlägg från fotofikat. Det kan inte bli för många. Om jag minns rätt hettet tjejen Manal och killen Hazhar (de som satt mittemot Anna).
Hälsningar Lena
Jag som trodde fotofika var på skoj ;-)
Så kommer du och JO med seriösa bilder.
Roligt inlägg med kul bilder! :)
Som Lena redan har sagt så satt du bredvid Hazhar och pratade med Manal en stund. Jag är jättedålig på namn! Manal fick skriva upp sitt så att jag skulle komma ihåg det! Och stackars Hazhar döpte Manal och jag om till det kurdiska ordet för fikon… :) De tyckte båda att det var så roligt att de kommer fler gånger. :)
/Anna
Alltid lika roligt att resultaten och vinklarna från fikat och seriöst eller inte, trevligt är det alltid!
Ewa

P.S. Var dryck har sin egen bägare, rekommenderar den goda Espresson i de bruna små kopparna!
Som alltid mysigt få läsa.
///Gun-inger
Som alltid mysigt få läsa.
///Gun-inger
Trevligt gäng så det gör vi väl om eller hur!