** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Dagnys fotofika delar på sig i morgon! Uppsala / Sthlm!

De som är på Fotomässan i Älvsjö i morgon lördag 7/11 har möjlighet att fika tillsammans. Kanske stöter dagnysar på varandra i vimlet, kanske är kommunikationen i Lena H:s blogg lite till hjälp. Är inte säker på om jag tyder kommentarerna mellan Ewa och Lena H rätt, men det verkar som det kan bli kl 13.30 vid FS-montern. Läs själv i Lena H:s blogg (se kommentarerna) - här.

Vi/de som inte är på Fotomässan har möjlighet att fika vanlig tid kl 10.30 (man kan komma både före och efter som vanligt). Platsen är en annan denna gång - Kafé Lyckan, St Johannesgatan 23 (Uppsala) - mitt i de gamla fina kvarteren i stan.

Beklagar den sena annonseringen...

.

.

.

.

.

.

.

Inlagt 2015-11-06 19:54 | Läst 2063 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej Rauni,
väldigt fina bilder och skulle jag inte på mässan hade jag provat detta nya fik. Antar att man måste delta i FB gruppen för att förstå varför ni plötsligt bytt kafé. Frågar inte bara för mej själv....kajan är också nyfiken ...?
Hälsningar Lena
Svar från RHelena 2015-11-06 20:15
Slängde in frågan i FB-gruppen om det var ok att byta denna gång och ingen protesterade! Rent historiskt har det faktiskt hänt att vi har ibland bytt ställe, så gick det till t.ex. med bytet till Fågelsången från Broströms kafé; först ett enstaka byte bara för variationens skull, sedan återvände vi till Fågelsången på riktigt eftersom det blev allts svårare att få plats på Broströms. Vi har faktigt även fikat på Åkanten Konditori och på UKK:s fik. Och så har det varit andra sammankomster både på Stationsrestaurangen och på Katalin. Förstås i tornet på Arlanda några gånger och på Fotografiska. I somras blev det ju ett par andra ställen, i Norrtälje och någonstans mot Bergslagen (?), men på sommaren kan man ta sig ordentliga friheter....
Ha så mysigt på all sätt..
Gun-Inger
Förresten vackert ni har däruppe...
Svar från RHelena 2016-02-14 23:05
Hej Gun-Inger, Roligt att du tittade in här! Som du märker så är jag sämre på att kika in på FS numera...
Gun-Inger Arvidsson 2016-02-14 23:28
Så är det olika tider i livet gör man olika saker på.
Välkommen igen när du känner och har tid vara här.
Sov gott
Gun-Inger
Sorry, jag kommer inte! Men ni tycks ha en fin höst. Här skvalar och regnar det just nu (lördag) alldeles måttlöst.
Svar från RHelena 2016-02-14 23:05
Hej du! Har blivit en sällsynt gäst här, borde bli flitigare på att titta in... Hösten är över, vintern är här, snart är det vår och sommar igen! Tack för din kommentar!