Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Filar på nyårslöften

Det ska bli några nyårslöften, minst ett av dem gäller foto: ska bara publicera bra bilder på FS framöver...

Här något att komma i nyårsstämning med. Gott Nytt År allesammans!

Nyårsnatt 

Inlagt 2010-12-31 18:46 | Läst 3653 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Har du publicerat dåliga bilder tidigare? :-)

Svårt det där med nyårslöften. Jag har en tes: det är viktigare att fotografera mycket än att ta bra bilder. Det är genom att ta många bilder som man lär sig vad som är bra bilder. Det är när den insikten sitter i kroppen som fler och fler bilder blir bra. Men vem är det som avgör om en bild är bra eller inte? Egentligen ingen annan än du själv.
Svar från RHelena 2011-01-01 10:58
Tesen om att fotografera mycket är viktigare än att ta bra bilder verkar hur förnuftig som helst. Ska fortsätta med det...

Brukar inte göra några nyårslöften, men i år bestämde jag mig för undantag. Några saker behöver förändras i mitt liv och nyår för beslut om dessa förändringar passar fint. Inga himlaomvälvande saker i och för sig utan bara återgångar till goda rutiner som man har haft tidigare.

Det där med att publicera bara bra bilder kan bli svårt att upprätthålla i bloggen emellanåt. Ibland kan texten vara viktigare än bilden och då får det bli som det blir! Man tager vad man haver i vissa fall, en mindre bra bild kan fungera som en bra illustration om ämnet är rätt.

God Nytt År! Ni har väl passerat årsgränsen ni med vid det här laget?!