Diversefotografen

Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Fotografiska nedslag i Kulturnatten

Har avstått från lokaltidningen sedan någon månad tillbaka med följden att man inte längre är helt uppdaterad om vad som pågår i stan. Kulturnatten missar man dock inte och det som hanns med för egen del denna gång var en mixmax där det fotografiska hade en given plats:

Uppsala Bugg- och Swing Society - Jonas Linells foton i Galleri London - Johan Margulis utställning på Uppsala Fotografiska Sällskap* - Mark Harris foton samt István Vargas konst vid Walmstedtska gården - böcker böcker samt kören De Visa på Stadsbiblioteket - mat med tillhörande dryck på en skotsk pub, med skotsk musik av ett svenskt-skotskt musikerpar - körstafetten Missionskyrkan med bl.a. Vaivarikören från Lettland - författarstafett på samma ställe, bl.a. Anneli Östlund och Kjell Eriksson - musik vid Resecentrum... Och mycket annat som man passerade lite snabbt.

Missade tyvärr ett antal saker som brukar vara givande på olika sätt, t.ex. diverse arrangemang på Skrotcentralen samt stumfilm med levande musik på Slottsbiografen. Just Skrotcentralen brukar vara en oas för en fotograf...!

Ett stort plus kring arrangemangen: ALLA är ute på stan, man träffar en hel del folk att byta några ord med.

*Föreningens (UFS) medlemmar hade satt upp ett fototält  för porträttfotografering utanför lokalen, många passade på att låta sig fotograferas, således vi också. 

   

  

 

Postat 2010-09-12 11:48 | Läst 3625 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Föregående 1 ... 6 7