Diversefotografen

Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Har köpt en ny kamera - hjälp önskas

Tacksam för synpunkter på mitt köp; får lämna tillbaka kameran bara jag inte bryter förpackningen.

Så här gick det till: Iväg till en butik för att känna på några märken och modeller jag har funderat på -> Beslutar mig för en av dessa -> Förskräckta miner hos den äkta hälften: "Ska du köpa den NU?" -> Svar ja, vad tjänar det till att vänta för priset var ju rätt bra -> Det visar sig att det enda exemplar butiken har kvar är just visningsexemplaret -> Går det att beställa en ny dito? -> Visst.

Men jag lyckades förhandla ner priset 10% på detta visningsexemplar, från det redan rabatterade priset. Bestämde mig för köpet; bra att ta hem kameran och fundera vidare. Priset framstår fortfarande som ett bra pris efter att jag har kollat runt lite mer noggrant. 

Min fråga gäller vad ni anser om att köpa ett visningsexemplar?  Enligt butikens information hade kameran stått framme ca 1½-2 månader. Visserligen köps det ju begagnade kameror hejvilt, men blir det annorlunda med visningskameror som massa människor har pillat på? Man är kanske inte lika rädd om en sådan här visningskamera som man är om sin egen kamera. 

Någon av dessa är det fråga om. Får vara en hemlighet VILKEN tills allt är klart...

 

 

Postat 2010-09-30 23:11 | Läst 3294 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera