Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Några bilder från Dagnys fotofika. Men var hamnade jag sedan?

Hösterminen är i gång och Dagnys fotofika hade sin första samling i går, flera rapporter har publicerats på FS redan så det är inte så mycket jag har att tillägga egentligen, men låt gå... Kameraväskan var med, den hamnade under stolen, trängseln var stor så det blev aldrig av att hala fram den överhuvudtaget. Men, mobilen var mer lättillgänglig och några bilder blev det till slut ändå tack vare den. Vi blev rätt många totalt, men alla lyckades inte ens träffa varandra för några gick innan andra anlände. Alla lyckades jag inte få med på bild heller., bl.a. Finn och Per saknas här nedan, kanske var det ytterligare någon...?

 

Pojksen till höger om mig: Jan-Olof och Bengt.

 

Några pojkar till - Kurt, Torbjörn och Björn - Ylva där mellan. På klädhängaren ser man att Finn och Per har avvikit för Finns hatt är borta, likaså Pers motorcykelhjälm (kolla Bengts inlägg ).

 

Fler flicks, dvs Ewa och Lena P. Och så Kurt och Ylva. Lena H med hajen i förgrunden på skärmen.

 

Lena H och Bert-Ola, och så Ewa igen. Spännande med Lenas undervattensbilder!

Lite senare kom jag att hamna på mitt enda evenemang jag hade tid för under Kulturnatten, nämligen på Skrotcentralen. Hade egentligen inte tid för detta heller, men viktiga saker måste man ha tid för... Ett par smakbitar därifrån:

Allehanda skrot, skrotkonst, graffitikonst, hårdrock, swingorkester, hinderbanor av skrot för barn (och vuxna) - en salig blandning av kulturella ting och upplevelser samlat på ett spännande ställe. Fotoutställningar fanns förresten också, här ovan skymtar en av dem, nedan en annan i en annorlunda utställningslokal. 

 

 

 

 

Inlagt 2012-09-09 15:29 | Läst 2325 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Vi var så trötta efter vårt promenerande så vi orkade inte ens svänga in till Boländerna fast vi hade bil, så det var ju tur att du tog dig dit
Svar från RHelena 2012-09-09 20:05
Förstår! Både Bert-Ola och jag var en sväng till Boländerna så det blev dubbelt bra!
Ja, nästan alla fick du ju ändå med, flicks som pojks! :-)
Tack för i går, trevligt var det som alltid!
//Ewa
Svar från RHelena 2012-09-09 20:06
Tack själv. Nästa gång får jag hänga med på en tur till stan, kan vara bra att ha främmande fotografiska ögon med som medhjälpare!
Ewa Kirjavainen 2012-09-10 12:08
Visst, häng på! Jag tycker själv att det är kul att turista i Stockholm när jag har besök utifrån som ser stan med andra ögon. :-)
Effektfullt det där du gjort med färgerna och bilden med min skärm och speglingarna blev ju riktigt läcker. Ett nytt sätt att fånga alla trevliga deltagare runt bordet.
Hälsningar Lena
Svar från RHelena 2012-09-09 20:59
Man gör allt för att fånga alla på bilden... ;-) Har testat den avmätta färgskalan redan tidigare på viss typ av bilder, framförallt med dessa fotofikabilder för Broströms bjuder på ganska rörig bakgrund oavsett var man sitter och knäpper sina foton. Bilderna blir lite lugnare på det här sättet, tycker jag, även om kanske själva fotoföremålen inte alltid vinner på knepet - de kan bli lite bleka... :-( Och andra sidan, det får de stå ut med för detta handlar ju bara om vardagsdokumentation.
Du får ta med din dator med bilder nästa gång också för jag antar att du har massor med bilder att visa. Vi som satt höger om dig såg inte så många av dem. Det är alltid lite knepigt i detta sammanhang när vi blir många, många samtal pågor samtidigt och man hinner inte med allt.