Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Vi fick syn på varandra....

 

 

...tittade varandra i ögonen....

 

.... och det sade "klick"...

 

... och några "klick" blev det till innan vi skildes åt. 

 

 

Inlagt 2012-08-08 14:40 | Läst 4050 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Se där ja, en liten semesterflirt ;-) Sköna bilder, särskilt den sista. Nu är inte detta bildkritik, men jag fick en idé när jag såg den sista bilden. Vad tror du om att "sudda" det skarpa bandet på underlaget, så att betraktarens uppmärksamhet helt och hållet riktas på insekten? I mitt tycke skulle det lyfta bilden =)
Svar från RHelena 2012-08-08 22:02
En väldigt harmlös flirt vill jag understryka...:-) Intressant att du gillade den sista bilden, övervägde nämligen att utelämna just den... Där ser man, någon annan ser i en bild något som man själv inte uppfattar, alltid bra med påminnelse om att bildseendet kan dels vara olika för olika personer, dels att man kanske ibland är för sina egna alster. Kul att du gillar bilderna!

Helt ok med tips, särskilt när när jag sedan länge har varit så lat med att lägga in bilder för bildkritik... Har förresten fått värdefulla tips av dig tidigare, är väldigt glad för dem! Håller helt med om den skarpa kanten, den är störande. Just nu har jag inte tillgång till något "suddverktyg" pga semestervistet (har inte PSE i min laptop), men väljer jag att visa dessa bilder i något annat sammanhang ska jag ta itu med det.
Klick klick härliga bilder på en fin syrsa
MVH Anita
Svar från RHelena 2012-08-08 22:03
Tur att man har klickverktyg att ta till när det kniper! Tack Anita!
Härligt möte, den är ju störtskön !
ing-marie
Svar från RHelena 2012-08-08 22:04
Ja, inte har man haft en aning om hur sådana här filurer ser ut förrän man började skåda dem via makro. Trevligt att du uppskattade mötet!
Så FIN den lilla lilla insekten är. Den tredje bilden föll jag pladask för. Den ser glad ut och uppskattade säkert att möta linsen. Den kanske speglade sig iden:)?
Svar från RHelena 2012-08-08 22:08
Insekterna är makalöst intressanta bara man får komma dem nära och då helst med makroobjektivet. Denna krabat var uppenbart intresserad av vad jag höll på med... Undrar vad den tänkte egentligen? Antagligen inte särskilt mycket, men den såg underfundig ut.
Så fina! Förstår att det sa klick! =)
Svar från RHelena 2012-08-08 22:14
Vet ingenting om anatomin för syrsor/gräshoppor, men i makroobjektivet tyckte jag mig se en pussmun också. I bilden i datorn visade det sig inte handla om någon pussmun alls, utan det verkar finnas ett "leende grin" nertill i ansiktet i stället, såg inte alls lika trevligt ut... Men en fascinerande liten varelse var den ju ändå. Klick klick och tack tack Heléne!
Riktigt fina bilder från ert möte.
Svar från RHelena 2012-08-15 20:49
Tackar tackar! Insekter är rätt intressanta varelser när man väl får en närkontakt med dem via kameran... annars vet du 17...