Sport och Naturbilder

Din största fiende är din tunga.

 

Jag har kommt hem igen ja hem till Spanien inte till Sverige ännu det är en månad kvar. Men det känns som hemma här nästan som Sverige. Det kanske blir så när man vistas på en och samma plats under lång tid. Min kompis som tillbringar lång tid i Mocanbic känner nog att han är hemma när han landar i Alicante fast han är född svensk.Jag kom ifrån Marocko igår. Det känns omtumlande oliikheterna men också nymodigeterna. Fattiga människor och i vissa fall ren missär kan vi tycka som har andra referenser." Din största fiende är din tunga " ett talesätt naturligtvis och ett musliimst sådant, eftertanke krävs samtidigt som man lär sig att respekt för andra människor och åsikter är ett underskattat verktyg för att skapa fred och samförstånd mellan olika kulturer. Jag har mer än en gång blivit kraftigt överraskad på viklet sätt muslimer resonerar och utan att avsljöja min innersta åsikt är jag mycket inponerad.

Hursomhelst jag är hemma från äventyret, vilket gav mig mycket  Vi hade givetvis ett uppdrag och vi skriver och skickar bilder för fullt men jag måste ändå berätta att får ni möjligheten att åka till Marocko så ta den det är det värt.

Inlagt 2009-03-25 21:04 | Läst 1436 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder.
Jag fick titta efter en x-tra gång på första bilden.
Först trodde jag det var koppar med vattenfärg, men sen såg jag att det var för färgning av tyger och garn. :-)

Mvh.
Fredrik.
Svar från optimal 2009-03-26 09:36
Det skulle jag förklarat men det är fägbad för tyder och framförallt skinn det är råa skinn av diverse djur framförallt get och får som färgas för att sedan göras om till skinnjackor bl annat andra bad i samma område färgar silkestyg för olika ända mål/bert
Sköna bilder på fina motiv, även jag såg små färgkoppar i den första bilden, ända tills jag såg människorna där. Kul också med den moderna telefonen.
Svar från optimal 2009-04-04 00:15
Tack för din kommentar visst var det spännande/bert