Sport och Naturbilder

Ja så var det dags med fotboll igen men nu blir det roligt.

Sirius som nederlagstippade och sist i tabellen mötte GIF Sunsvall på studenternas i Uppsala matchen som till att börja med var tråkig och GIF hade spelet  första halvleken  Alla  trodde  det skulle sluta 0-0 Men i den 92 minuten på övertid nickade sirius in sitt enda mål och matchen var över glädja.

Med två av Sundsvalls spelar utvisade Nickade Sirius mål  Eftersom jag satt   vid    det    andra målet så blev det ett långskott med mitt 350 mm objektiv. Och trot eller ej det blev den bästa bilden .men för långt för mig.

Om inte fotboll alla gånger är roligt så är det omväxlande och det överraskar som med fotografi

Detta mål innebar för Sirius att man inte längre är sisit och man har lyckats få 3 poäng. här kommer lite bilder ändå det är ju en fotoblogg Jag träffade Lena på Brostöms och vi fotofikade/bert

Inlagt 2009-05-18 13:49 | Läst 1712 ggr. | Permalink

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Härlig bild överst! Fotboll är inte alltid så elegant... Antar att det är de blå som försvarar?
Mvh Gunnel
Svar från optimal 2009-05-18 21:21
Tack för ditt svar Ja det är de blå svarta som är Sirius i Uppsala och försvarar sig Roligt också att du öppnar titta på bloggen fast det står mest om fotboll Många tycker att fotboll är trist men jag tycker att det går bra att få bra bilder på fotbollspelare Dom ger allt man ser deras miner och ansikten till skilnad på till exempel Ishokey där spelarna är gömda bakom sina välbehövliga skydd/bert