Sport och Naturbilder

I Göteborg och på Nya Ullevi

Jag var på Ullevi på uppdrag för att fotografera Sverige- Malta I pressrummet satt ett 40 tal journalister Ingen diskuterade matchen före under tiden eller efter Mer än att den var dålig,usel och sur Lagerbäck. Jag undrade varför man var där när man känner så inför en Landskamp Borde man inte vara glad över en vinst på 4 mål.

Nej det skulle blivit fler Sverige spelade dåligt, spelar det någon roll hur man spelar bara man får mål det är ju det som det hela handlar om. Men journalister vet alltid bäst är det dåligt så har dom en förmåga att göra det mycket sämre alltid finns det något att klaga på. Tur at man bara är fotograf man behöver inte klura ut hur man skall vränga till verkligheten eller gör vi kanske det vi också? Bilder i tidningarna dagen efter handlade bara om Källström och Scanpix hade sålt de flesta vi satt bredvid varandra och lade märke till vart dom riktade sin kamera Zlatan kom bort på något vis.

Han verkade förvånad när bollen rullade in i Mål Jag hade en bra kväll och en del bilder kom till nytta/bert

Inlagt 2009-06-12 18:50 | Läst 1900 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Ja du, det verkar vara en konstig inställning de har till fotbollen.. Jag trodde ju att man blev sportfotograf för att man uppskattar sport!
Tur att vi vet att uppskatta en målrik match som slutar med vinst för rätt lag i alla fall! ;-)

/Jenny
Svar från optimal 2009-06-14 00:00
Tack Jenny för di kommentar Ja ibland blir man Mållös/bert