Så länge sedan.

Har inte skrivit något på väldigt väldigt länge men jag har besökt Fotosidan ofta. Säger tack för att ni finns allihopa! När det varit som stressigast har jag kopplat av med att gå in på Fotosidan så för mig har det varit och är guld värt:)

Första kvartalet gick i en väldans fart med kurs och utställning som togs ned i April. Det var ca 500 på vernisage dagen så intresset var stort. Vi var 16 stycken som ställde ut tillsammans. Var och en hade två till tre inramade foton samt 9 till som bara var passpartoutade i en portfolio. Har dock inte sålt någon ännu. Jag har lärt mig massor från en stark portfolio till färdig utställning. Det var det kursen handlade om. Utställningen kan ses på (16@49 ifall ni vill googla)

Har den senaste tiden arbetat med att få till mina bilder så som jag haft dem i huvudet innan. Börjar få till det så jag visar några bilder. Är mycket tacksam för feedback på vad jag kan förbättra ifall nån har lust. Är ganska så ny med det här med svartvitt och sepia och vet inte riktig vad man ska tänka på angående vad som passar bra i svartvitt. 

 

 

Inlagt 2011-04-19 21:25 | Läst 8666 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jadu.. vad kan man förbättra..? Jag gillar dom ju som dom är - självklart:-) dina måsbilder är unika och porträtterar verkligen något så mycket mer där bakom. Med sina mänskliga drag kan man lätt känna igen sig i dom....
I den övre bilden gör den gula rutan utanför att det skär sig på något sätt mellan det vita och det gula utanför.. helst hade jag vetla se den mot en svart bakgrund(istället för den vita! Då hade den nog vuxit mer - alt att ta bort det gula utanför (sepiatonen)..? Inte vet jag. kanske någon liten tanke som är något att ha?:-)

Kram Anna
Stort Tack Anna och den tanken är mycket bra att ha:).... mot en svart bakgrund blir de mycket bättre. Det kan jag redan se framför mig:)

Kram Agneta.