Agneta's Seagull blog. Sometimes in English versus Swedish. Copyright Agneta Viklund.

One of my Dream Images.

Magnus Fröderberg fick mig att fundera på det här med min drömbild. Fann att jag ganska nyss tagit en bild som för mig var en bild jag så länge velat få till. Men det kommer säkert fler under under året hoppas jag, men för tillfället har jag lyckats fånga en av mina drömbilder i alla fall. 

Håller på att gå en kvällskurs i hur jag från en stark portfolio tar mig till färdig utställning. Den är rolig och krävande och stressnivån är lite för hög. Men det beror nog på att min printer helt plötsligt vägrar bete sig som den brukar. Har hållt på i två dagar med datorn, varit på Apple och det slutade med att jag fick hem igen och ladda in OSX Leopard igen. FF samma fel d v s Printer Setup Utility startar inte så jag kan se vad som felas i printern. Innan krånglet blev bilderna så som min kalibrerade monitor visade men efter ca 2 till 3 veckors uppehåll så är varenda bild lila. Printer och monitor är nykalibrerade.  Jaja....Men nu struntar jag i det hela och måste ägna mig åt att skriva ett artist statement som de kallar det här. 

I mars när kursen är klar så blir det en gemensam utställning av oss 16, varav vi får visa tre bilder var. Detta är på ett av de välbesökta fotogalleriet på Geary 49 i San Francisco så det känns fantastiskt roligt. 

Nåja ....bilden nedan är min drömbild jag skrev om.

 

Postat 2011-01-19 00:37 | Läst 6005 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera