Äntligen hemma i Sverige igen.

Vi har precis flyttat hem till Sverige igen efter flera år i Kalifornien. Så underbart det är att komma hem i denna tid när allt är grönt och jag njuter av allt svalt regn som jag längtat så efter. Detta p g a att det har varit och tyvärr fortfarande är, torka i Kalifornien. 

Tyvärr fick jag reda på för ett litet tag sedan, att Fotografen Fan Ho har avlidit. Tänkte bara meddela detta. Bilden av honom tog jag för ca fem år sedan på Modernbook Gallery i San Francisco. Just när jag fotograferade honom förklarar han vikten av Respekt gentemot människorna han fotograferar. Bilderna bakom honom är småbilder av stora foton som han samlat på ett enda stort foto. Han är en Fotograf som jag beundrar  mycket, speciellt för hans bilder från Hongkong under femtio och sextio talet.

Inlagt 2016-07-10 19:41 | Läst 6580 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver