My Wild Horse Dream that came true.

Nyss har en av mina drömmar gått i uppfyllelse. Och det har inte med måsar att göra:)....denna gången. Vi bilade i Nevada öknen och helt plötsligt fick vi se en hjord vildhästar en bra bit från vägen. Ur bilen, med 100 till 400 mm objektivet,  glömde att ta med stativet som låg i bagagen och sen närmade jag mig sakta steg för steg. Det var ca 15 hästar, mustanger antar jag. Varje gång någon tittade på mig så stannade jag och böjde ner huvudet. Då fortsatte de med sitt betande och leverne. Vågade mig inte så långt fram som jag skulle velat vara, med risk för att skrämma bort dom. ÅH, vad jag njöt av att se dom i frihet. Stod där länge, länge i hettan. 

 

 

Inlagt 2010-09-10 21:00 | Läst 7301 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Mycket vackra bilder, och inte minst en härlig beskrivning av upplevelsen.
M.V.H
/Tobias
Svar från Agneta Viklund 2010-09-11 00:12
Tack Tobias, skoj att du läser:) Det var en så fin upplevelse.
Men oj vilken grej!! Ja det händer ju inte varje dag liksom.. fantastiska djur är dom och att uppleva dom i sitt rätt elemet så där är väl något av det finaste man kan uppleva..
Tack för att du delar med dig
Mvh Anna
Svar från Agneta Viklund 2010-10-12 18:26
Kul att höra av dig, Anna.
Javisst var det:) Har varit där ytterligare en gång och lär åka dit igen framöver. Väntar bara på att min kamera ska komma tillbaka från service. Den pajade precis när jag var och fotade björnar igen. Jag klickade och klickade och när jag kolla efteråt så var det helt svart. Så det var slutaren trodde dom. Hoppas att få kameran denna vecka. Garantin hade gått ut men man vet ju aldrig, tycker nog att det ska hålla mer än ett och ett halvt år.
Ha det fint
Agneta.