Nu gör jag en kupp.

Jag har tröttnat både på Google och de som stjäl bilder på nätet. Även om de sätter ut mig som copyright så är det inte ok med en massa skräp reklam...som min bild ska locka till deras site. Har kontaktat Google, förutom bildtjuvefirman och Google har snällt tagit bort alla av denna bilden, förutom den som är stulen. Den andra firman ids aldrig att svara. Så nu sätter jag ut den själv, igen och jag skriver namn och copyright PÅ själva bilden. Inte vet jag om det är så bra egentligen men det är det jag kommer på just nu i alla fall. Det är nästan så jag har lust att skriva att den INTE får användas av thefabweb på bilden oxo men det är kanske att ge reklam åt dom. Så denna bilden har nog några sett förut.

För att glädja er att våren är G så sätter jag ut en färsk bild på en Monark fjäril oxo:)

Inlagt 2014-02-04 21:41 | Läst 7718 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Otroligt vacker bild förstår att den är eftertraktad men hur ska man skydda sig ?
Ken//
Svar från Agneta Viklund 2014-02-05 01:25
Tack, Ken ...ja hur ska man skydda sig? Det konstiga var att när jag la ut båda bilderna så kom bara en med d v s inte den jag menade i bloggen:) Så jag får väl lägga ut den igen då:)
Det hjälper inte mycket att tjata på folk av den sorten. Skicka en saltad faktura. När dom inte betalar, så för du rättslig talan. Då visar det sig troligen att dom är villiga till en förlikning.
Svar från Agneta Viklund 2014-02-05 01:27
Nej det hjälper nog inte att tjata men när de inte har adress eller annat utan bara en kontaktsida på nätet...och sen aldrig svarar.....Tack för din kommentar, Peter.
Läs gärna detta blogginlägg på moderskeppet: http://www.moderskeppet.se/live/gor-inte-sa-har-med-dina-bilder/

Vattenstämplar gör ingen glad, och de går i stort sett alltid att retuschera bort utan att det märks (på bilder som ligger på webben).

Bilden är fin, men inte vattenstämpeln ;)
Svar från Agneta Viklund 2014-02-05 01:29
Ska läsa det, tack för tipset och kommentaren, Anders. Jag tänker lägga ut vattenstämplar på alla mina bilder även om de inte är så vackert:)
Anders F. Eriksson 2014-02-05 01:55
Gör så, men räkna med färre kommentarer/tittar.
Hoppsan, bilden jag skrev om i min blog kom inte med så jag får lägga upp ett nytt blog inlägg. Det konstiga var ju att när jag kollade den så var den med. Vill ni se så läs mitt senaste blog inlägg:)