Seagull in Color.

Funderar på det här med svartvit eller färg. Fick en fin kommentar på min svartvita bild igår och där personen önskade se bilden i färg. Själv tycker jag den är så mycket vackrare i färg men experimentlustan tog över. Ville gärna visa honom den i färg men det ska ju gå en tid emellan  jag kan lägga in en ny bild så därför lägger jag den i min blogg istället. 

Och här är den inte beskuren till vänster. Är besviken på mig själv för att jag inte fick med hela vingen, då hade det blivit en perfekt bild för mig men det är bara att fortsätta öva:)

 

Inlagt 2010-06-18 19:30 | Läst 5258 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Mycket skön bild. Härliga former och en mycket fin blå ton i bilden. Nu har jag inte sett den i s/v men kan tänka mig att färg gör den mer rättvisa. Lite synd med vingen som du skriver men jag tycker det funkar bra ändå.
/Sebastian
Tack Sebastian. Ska ha den med på utställningen om 2 veckor, tillsammans med 2 andra bilder. Jag kroppade lite av vingen i högerkanten och då blev det mer balans i bilden.
Ha det fint.
Hälsar Agneta.