Young daring Seagull:)

En Måsblogg kräver lite Måsbilder så här kommer några bilder på en ung Mås. Den var lite, eller rättare sagt mycket djärvare än de andra i hans ålder. Den t o m jagade bort en av de vuxna Måsarna när den gick på backen när jag gav dem lite goda nötter. Att inte ha några nötter i fickan gör att jag känner att det saknas något så numera försöker jag alltid ha några nötter med mig, speciellt när jag besöker Måsarna. Jag kan berätta att jag inte sett något djur ännu som inte gillar nötter, förutom en Katt. Ekorrar, Tvättbjörnar, Myror, Fiskar, Kackerlackor, Hundar ja det finns många. Men nu gäller det måsar:)

Jag ledsnar aldrig på att betrakta dem och fota dem. Jag har börjat spela in videor på dem oxo. Här kommer några bilder på den. 

Inlagt 2012-09-26 18:32 | Läst 6193 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Skräniga och så smustar de ner en hel del, men jag gillar dem ändå.
Brukar lägga ut lite kex på altanräcket på landet och det tar inte så många minuter innan några måsar har
upptäckt att där finns något att äta. Fast de vet inte att de får betala för maten med att vara fotomodeller.
Svar från Agneta Viklund 2012-09-27 16:57
Härligt att du gillar dem fastän de pratar så mycket:) Tack för din feedback och jag gläder mig åt att du bjuder dom på lite gott.
Vackert! Jag gillar verkligen måsar även om de känns skräniga ibland. På bild tycker jag det är jättetjusiga, framför allt på dina bilder som gör dem rättvisa! Näst sista bilden fastnar jag mest för, supersnyggt komponerad. :-)
//Ewa
Svar från Agneta Viklund 2012-09-27 17:00
Tack Eva för din glada feedback, deras s k skrän är ljuv musik i mina öron:) Du gör mig glad med dina ord:)