Importance of strong feet on a Seagull.

 

Eftersom den Enbente Måsen bara har ett helt ben så har jag tittat lite extra på Måsarnas fötter och ben. Det är otroligt hur starka och stadiga de verkar. Men oxo sköra. Kanske jag tittar lite extra på fötter överhuvudtaget för min mor fick polio i ena benet när hon fyllde ett år. Sen släppte det men hon blev förstås halt. Men som hon kämpade och gick och jag växte upp med att för henne var det inget handikapp. Men det gav mig en insikt i att fötter är viktiga. 

 

 

Inlagt 2010-01-29 18:28 | Läst 16419 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Ja visst är fötter viktigka o känsliga.. även om måsars är mindre känsliga än våra - inbillar jag mig iaf..?
Men inte visste jag att de hade.. klor? Vad lustigt! Det har jag aldrig refleterat över! Den övre var bara hur vacker som helst med de dinlgande röda.. som små röda kjolar..
underbart
Mvh Anna
Svar från Agneta Viklund 2010-02-20 18:36
Tack, Anna och visst har de små klor, eller naglar. Har sett att de griper tag med dom i berget så att de står stadigt fastän det blåser. Så fint du säger...små röda kjolar...Fint!