Tankar och reflektioner om inre och yttre bilder

Att sluta för att börja igen eller tack snälla Mars ljus.

För sju år sen  bloggade jag flitigt. Jag bloggade här och på wordpress. Det var som att ju mer jag gjorde ju mer kom till mig. Jag fotade varje dag och skrev något till det. Här en speciell händelse , ett rådjur som strosade på tomten, sen kommer skoltaxin med grannens barn. Då måste rådjuret återvända till skogen. Jag gillar bilderna pga av vårljuset och taxin.  Sen började jag sakteliga att sluta blogga.  Brist på tid, andra händelser...så som det alltid är.  Men jag saknade bloggandet...att få kommunicera via bild och ord skapar ett mervärde som är svårt att sätta ord på. Det handlar inte bara om egen  bekräftelse även om det finns med ,  det blir ett nytt sätt att kommunicera. 

Sen slutade jag att röka. Det är nog nåt av det bästa som jag åstadkommit. Men det var nästan försent. 

Bilden här är ifrån e-cigarettsförsäljningsstället. En enkel butik i Vällingby. Den räddade mig. Andra slutar tvärt, jag behövde ta vägen över e-cigaretter. I den här bilden gillar jag också ljuset. Det är Mars ljus igen.

Sen slutade jag att jobba. Startade företag, jag är numera företagschef. Ha! nu skryter jag minsann, fast det är menat med glimten i ögat. Nu tänkte jag börja blogga igen.  Vi vår väl se hur det går...det är i alla fall Mars igen. 

Inlagt 2019-03-09 17:21 | Läst 180 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det är säkert mycket nyttigare att sluta röka än att sluta blogga. Fin sista bild på katten, snygg bakgrundsoskärpa
Svar från Annelie Worgard Fotografi   2019-03-10 10:47
Tack Peter. Ja det är i princip ofarligt att börja blogga igen.
Var sak har sin tid sägs det, om marsljuset inspirerar till att blogga igen är det nog hög tid att göra så!! Fina bilder förstås, och grattis till att du slutat röka det är starkt!!
Svar från Annelie Worgard Fotografi   2019-03-10 10:49
Tack Ann-Sophie...jag hade bara inte fattat hur länge sen det var jag bloggade. Det känns som två år.
Välkommen tillbaka till bloggandet och starkt gjort att sluta röka. Jag ser fram emot dina bilder och inlägg. Det behövs fler kvinnor som bloggar här för att få en bra balans. Sista kattbilden är toppen tycker jag.
Hälsningar Lena
Svar från Annelie Worgard Fotografi   2019-03-10 10:49
Tack Lena. Ja katten är en fining, hon bor här i byn. Whitney med smeknamn Winnie
Ser fram emot kommande inlägg! Instämmer också i kattbildshyllningskören, den är väldigt speciell.
//GöranR
Svar från Annelie Worgard Fotografi   2019-03-10 10:50
Tack så mycket Göran. Ja katten är en favorit hos mig med. Hon tillhär en granne men kommer regelbundet förbi
Mars har sitt egna ljus och det finns ju i dina bilder! Inte minst i den sista, och med en riktig marskatt! Kulatt se dig här igen! Hälsningar/ Björn T
Svar från Annelie Worgard Fotografi   2019-03-10 20:49
Tack Björn! En marskatt är hon ju ....oxå.....det hade jag faktiskt inte tänkt på...tack för det :)
Mars hör katterna till eller jag har fel...
Bravo för din hälsa även om du som du skriver borde slutat tidigare..trevligt ha dig här igen...vi har aldrig hafr rådjur i trädgården..de käkar väl upp alla lökväxter.
I ses här mysigt..
Gun-Inger