Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

Bild från arkivet...då ratad nu älskad

Jag tar mycket kort på mina barn. De som kikar i min blogg vet att det ligger mig varmt om hjärtat att dokumentera de små, har blivit många bilder. Ännu fler ligger på diskar här och där. Bilden nedan togs för några månader sedan, och hamnade på just en av dessa diskar. Tills nu, nu har den mognat och jag tycker det är en underbar bild. Jag vet, jag är jävig då min yngste son sticker fram i hörnet :-) Så vart vill jag komma...jo glöm inte bildarkivet, det mognar med tiden. Trevlig Helg!

Inlagt 2012-09-28 14:02 | Läst 3416 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vilken tur att du inte slängde den här fina bilden på din pojke. Jag har Lightroom och då är det ganska lätt att gå igenom bildarkiven. Då händer det också att jag rensar bort bilder för, som du skriver, tar det ibland tid innan vissa bilder mognar. Håller de fortfarande inte efter att ha "mognat" så åker de ut.

/Torbjörn
Svar från Erik Birgerson 2012-09-30 22:43
Tack för din kommentar! Kul att du gillar bilden. Det är ett bra system att rensa bort bilder som inte mognat med tiden. Jag har dock en förmåga att spara för mycket :-) Mvh Erik
Jag håller med dig att bilder bör mogna till sig ett tag! Helt plötsligt har man ett guldkorn framför sig som inte var så uppenbart direkt efter fotograferingen. Tur att du sparde denna som är helt underbart fin! Ha en fortsatt fin helg!
//Ewa
Svar från Erik Birgerson 2012-09-30 22:46
Tack så mycket! Ja många bilder mognar med tiden, dock långt ifrån alla, men jag har ändå som sagt svårt att slänga. Mvh Erik