Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

Cykeltur med klassisk optik

Idag tog jag och mina pojkar en cykeltur in till Norra Backa i Borlänge. En tur på ca 35km tur och retur med diverse stopp för både fotografering och traktorskådning. Det blev korv på Ikea och glass på Biltema sen hem igen. Jag bestyckade min Nikon D750 med klassiska Nikkor 105mm f/1.8 Ais. En manuell optik som jag använder väldigt sällan och som jag många gånger tänkt sälja. Men varje gång jag använder den vill jag ha den kvar. Den levererar verkligen fint. Det blev ett gäng bilder. Jag tycker verkligen om denna typ av dokumentering och porträttering av pojkarna. Underbara minnen för framtiden.

(klicka för bästa upplösning)

Inlagt 2017-09-24 20:32 | Läst 4288 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ser ut som ni hade en härlig och händelserik cykeltur! Och fina bilder blev det att spara. Bilder som växer i värde.
Gillar särskilt bilderna i regnet på killarna - lite ovanliga!
Hälsningar Lena
Svar från Erik Birgerson 2017-09-29 18:26
Tack för din kommentar, verkligen kul att bilderna gillas! //Erik