Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

På min födelsedag...

gör jag mitt första blogginlägg. Det blir inte långt, då jag inte riktigt vet vad jag skall skriva. Vad skriver folk i sina bloggar? Allt...har jag sett och läst. Jag tycker det är intressant att läsa om just allt. Men när jag själv skall skriva känns just " allt" väldigt ointressant.

Jag avslutar här, detta var ett startskott. Förresten, beskrivningen av min blogg innehåller ordet hårdrock. Jag avrundar denna kväll med foreignervokalisten Lou Gramm's sidoprojekt Shadow King från 1991. Det får bli dagens skivtips. Vi säger så!

Inlagt 2011-04-18 23:57 | Läst 4604 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej Erik,
Grattis på födelsedagen och stort tack för dagens skivtips. Musik är det största intresset jag har så jag ska leta upp Shadow King på nätet.
Grattis grattis vad vore livet utan musik.

Vi hade en underbar konsert här på kulturhuset i tisdags med Magnus Lindgren med Butacada jazz

Vilken stämning. livsglädje och en härlig massa musikälskare.
Sköt om dig väl och ha det bra
önskar Gun-Inger
Grattis på din födelse dag och bloggande och musik är underbart på alla sett.
MVH Anita
Tackar så mycket!