Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

Porträttet - den inre känslan

Jag porträtterar människor och känslor. När jag är huvudperson i bilden är jag det inte med syfte att vara den som porträtteras. Bilden utgör en känsla, som speglar något. Jag har haft många idéer och tagit många bilder där jag själv är med. Genomgående för alla bilder är att de speglar något inom mig, här och nu, där och då. Ofta blir det mörka undertoner. Helgens bild är hämtad från en plats i Dalarna. Jag passerade en bit därifrån på väg söderut och tänkte att det var dags att ta den där bilden. Då jag varit där en gång förut visste jag hur det skulle se ut. Femton minuter och jag har bilden som jag sett inom mig ett bra tag. Fotografering när den är som bäst.

(klicka för bästa upplösning)

Inlagt 2017-10-02 15:53 | Läst 3644 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fin bild, ett härligt ljus o djup i bilden! LO
Svar från Erik Birgerson 2017-10-25 21:41
Tack så mycket, kul att den gillas! /Erik
Fin bild och bra ljus.
Svar från Erik Birgerson 2017-10-25 21:42
Tack för din kommentar! /Erik