Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

Stop & go-plåtning

Eller vad man ska kalla det. Jag har alltid en kameraväska med mig när jag ska nånstans över en dag, eller en helg. Det brukar bli ganska mycket prylar, man vet ju aldrig. Alla som fotograferar har nog platser som tidigare passerats med tanken att stanna nästa gång. Allén strax söder om Lindfors i Värmland är en sån plats. Fel ljusförhållanden eller ont om tid brukar vara orsaken att det inte blir av. I helgen blev det av. Jag gillar den typen av plåtningar. Det är klart på fem minuter, sen vidare dit man ska. Jag använder mig själv som modell då det helt enkelt inte finns nån annan att tillgå. Allén utan männsklig närvaro? Nej det är inte min grej.

(klicka för bästa upplösning)

Inlagt 2017-04-03 20:48 | Läst 3535 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver