Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

Ut i mörkret och fixa en trailerbild.

Den kommande helgen är det dags att träffa polarna från förr. Ett gäng grabbar som känt varandra i över trettio år men som nu bor på olika håll i landet. Träffarna innehåller alltid en fotosession (The Highwaymen) med något lämpligt tema. Har smidit planerna ett tag nu och tänkte att det kunde vara kul att skapa en bild som får bli som en trailer, ett startskott att nu är det dags.

Är hemma hos föräldrarna och hälsar på och hade tidigare på dagen hittat platsen för min bild. En stor grusplan som fungerar som ett timmerupplag.

Framåt nio på kvällen var det dags att dra iväg då det hade blivit lagom mörkt ute. Ljussättningen skulle den här gången ske med hjälp av två små led-paneler.

Bestyckade kameran med utmärkta Nikkor 16-35 f4, som är skarpt och relativt lätt. Ville ha så lite packning som möjligt då min mors cykel fick vara transportmedel. Då det var jag själv som skulle stå som modell slängde jag ner en frärrutlösare också.

Det viktiga är att skapa ett bra grundmaterial på plats för att sedan skapa känslan i datorn. Nedan bilden som skall skapa den rätta känslan, startskottet på det kommande temat. The Highwaymen - The Movies (working title) :-)

Inlagt 2013-04-22 12:18 | Läst 4680 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?