Bilder, tankar, funderingar...kanske lite hårdrock också.

Viktor & Gustaf Norén

Några bilder från två fantastiska spelningar av bröderna Norén. Från Peace & Love i Borlänge och från Malungsfors visfestival i juli 2019. 

Inlagt 2020-03-05 10:04 | Läst 3797 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Gillar särskilt din puffbild här. Den säger mig något som jag redan vet men inte så ofta tänker på. Graden av inlevelse i musiken syns inte alltid på utsidan. Det vanliga inom det mesta som visas av artistfoto och livekonserter har blivit utlevelse, gärna så mycket som möjligt. Det är absolut inget fel i det, men det betyder inte att ju större utlevelse, desto större inlevelse. Men visst, bildmässigt kanske. Men jag drar gärna en parallell, tror att det är vanlig att ju större utlevelse i bilden, desto bättre är bilden. Så tycker inte jag, det finns ingen sån automatisk enkel koppling. I den här serien tycker jag din puffbild är outstanding, superfin! Kanske var det ingen slump att du valde den till puffbild? Hälsningar/ Björn
Svar från Erik Birgerson 2020-03-08 09:00
Jag förstår hur du menar. Jag tycker nog att det är både och. När jag plåtar konserter brukar jag utgå från att det är en känsla jag söker, ett uttryck. Jag ser mina konsertbilder som dokumentära porträtt som ska förmedla något. Puffbilden var en slump men jag gillar den. Tack för din kommentar. //Erik