En webblogg av David Elmfeldt kring fotosidan.se, foto, community och annat mys.

Rättat fel plus liten justering av visning av bilder

Vi hade ett fel under kvällen/natten där blogginläggets bilder täcktes av ett stort plus. Det uppstod när vi justerade bildvisningen under gårdagen. Det är nu fixat. (PS! vi vet att ni som läser blogginlägg med IE så finns det ett fel där bilderna visas alldeles för stort. Det är på grund av IE hanterar standarden annorlunda. Enligt uppgifter skall IE11 fungera bättre och om inte det funkar så rekommenderar vi Chrome. Vi skall också försöka lösa det det hela på vår sida).

Vi passade också på att justera visningen av blogginläggen på blogg-startsidan så att profilbilden nu ligger tillsammans med rubriken, vilket gör att bilden kan ligga 100% över bredden. Det ger en lugnare känsla. 

Inlagt 2018-02-20 09:12 | Läst 971 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Hej David
Bortsett från dylik ”finputsning” (säkert bra oavsett) så tycker jag att bloggandet är mkt lättare nu än för nåt halvår/år sedan ...jag bloggar väl inte så ofta, men jag uppskatta förbättringarna.

I ett helt annat fall så har jag ändå en synpunkt: när jag vill läsa /följa en aktiv tråd på Forum, skulle jag vilja att sista inlägget i forumtråden visas först...så att jag måste aktivt gå tillbaka till inläggets första sida för att TS’s ursprungliga skrivning. Är det en sämre funktion än den nuvarande?
Mvh
/B