Intryck avtryck från gator och torg. Hur känner vi oss när vi besöker den här typen av butiker.

Hej jag undrar om vi "vanliga" inte känner oss  lite malplacerade i den här typen av butiker.Får man gå in med sin hund? Tänk om tassarna är lite skitiga.

/

 I kontrast till skirt rena, såg jag utländska arbetare som tömde sten i en container vid Slussen. Kanske tur att inte dom besökte den här sjangdobla butiken.  / Bengt H.

Inlagt 2018-12-06 16:19 | Läst 836 ggr. | Permalink

"Jag har ingen vovve så noll koll på vad som är kutym. Men har inte butiken en krok att parkera vovven vid alldeles utanför dörren? Byggindustrin skärpte sig ett tag då det gäller arbetarskydd. Nu med underleverantörers underleverantörer som tillhandahåller jobbare från Baltikum nånstans har det blivit sämre igen. (Som praktikant på ett bygge för länge sen slarvade jag med mig precis som dom här männen. Då sa verkarn ifrån, så fick jag inte göra utan andningsskydd.)"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej,
Man undrar ju hur du hamnat på två så olika platser på din flanörrunda?
Jycken är väl inne å handlar bling till halsbandet.
Man känner cementdammet i näsan i sista bilden.
Ha det gott
Bob
Svar från bassa 2018-12-06 17:37
Hej Bob. Det var obehagligt att gå där Jäkligt dammigt både för andning och kameran.
Dystert att de inte skyddar sig. Stendammlunga har vi hört talas om .
/ Bengt H.
Jag har ingen vovve så noll koll på vad som är kutym. Men har inte butiken en krok att parkera vovven vid alldeles utanför dörren?

Byggindustrin skärpte sig ett tag då det gäller arbetarskydd. Nu med underleverantörers underleverantörer som tillhandahåller jobbare från Baltikum nånstans har det blivit sämre igen.

(Som praktikant på ett bygge för länge sen slarvade jag med mig precis som dom här männen. Då sa verkarn ifrån, så fick jag inte göra utan andningsskydd.)
Svar från bassa 2018-12-06 23:51
Hej Måns en klok verkare.
/ Bengt h.