Fotografera eller skriva, det är frågan

Man kan lika gärna ha roligt i väntan på döden, och varför inte fotografera lite emellanåt, och kanske skriva lite också.

Utveckling?

Har haft min kamera på reparation någon månad. Det resulterade såvitt jag kan bedöma i en ny kamera. Jag hittar nämligen inte mina repor och avskavda färg på kameran längre. Eftersom det var en garantireparation är det väl inte orimligt. Då jag nu varit utan kamera så pass länge var suget starkt efter att gå ut på gatan och fotografera igen. Resultatet kan skådas nedan.

Häromdagen när jag bläddrade bland gamla bilder från den analoga tiden hittade jag äntligen den filmrulle jag tog för cirka 25 år sedan under en promenad genom Stockholm. Det var första gången jag gatufotograferade, fadt jag på den tiden inte hade en aning om vad gatufoto var för något. Jag tyckte helt enkelt bara det var roligt att gå omkring i Stockholm och fotografera turister. Bortsett från den tekniska utvecklingen kan man ju fundera på hur man utvecklats som fotograf de senaste 20 åren. De två sista bilderna är skannade bilder från denna första gatufotopromenad (med en dålig skanner), men de är ungefär samma motiv som dagens fotopromenad gav.

Postat 2017-09-28 21:29 | Läst 766 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera