Fotografera eller skriva, det är frågan

Man kan lika gärna ha roligt i väntan på döden, och varför inte fotografera lite emellanåt, och kanske skriva lite också.

Slå mig med något hårt i skallen. Till exempel med Canon Objektiv EF 800/5,6L IS USM (det väger 4,5 kg)

En vän har fått precis det jobb hon behövde och ville ha.  En konsekvens av det är att vi inte kan träffas lika enkelt som tidigare. Men i stället för att vara glad för hennes skull är jag ledsen för min egen skull. Hur jävla dum får man vara? Varför inte glädjas med henne i stället? Varför bara tänka på sig själv?


OBS. Personenet på bilden har inget med blogginlägget att göra. Bilden föreställer Hedda. Hedda får genom sin ålder symbolisera mitt barnsliga beteende, och genom sin glädje över en kanelbulle kompensera för min frånvaro av glädje över min väns nya jobb.

PS Jag har lovat min vän att på söndag ska jag sluta vara egosit. Från och med måndag ska jag vara sprudlande glad över det nya jobbet.

Postat 2011-02-19 19:49 | Läst 1905 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Saker och ting är inte alltid vad de ser ut att vara


Vem är han på bilden? En medlem i Hells Angels som tar sig en öl en solig fredagseftermiddag?

Ibland är inte saker vad de ser ut att vara. Och ibland är saker precis vad de ser ut att vara.

Ibland betyder inte en människas ord och handlingar det man först tror de betyder. Och Ibland betyder en människas ord och handlingar precis det man tror.

Det är väldigt dumt att dra förhastade slutsater. Det är mycket bättre att besinnat sig tills man faktiskt vet.

Sussie
Vem är hon på bilden? Min vän och arbetskamrat Sussie, som är väldigt förtjust i Sushi, och därför kallas Tant Sushie? Ja, det är det. Och på första bilden ser vi Christer Karlsson. Han är inte medlem i Hells Angels, men väl grundare av KRIS, Kriminellas Revansch I Samhället. Han dricker inte öl, för han är nykterist. Men han åker hoj.

Postat 2011-02-18 23:22 | Läst 2193 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera