Konsten att bli tillfreds med det man har

Två printar



Canon EF 35/1.4L USM @ f/1.4

Sommaren har inte bjudit på särskilt mycket naturfotografi för min del. Jag har inte riktigt känt suget efter att gå ut i skogen. Sommaren tillhör inte min favoritmånad när det kommer till naturfotografi. Däremot har jag utvärderat min 35/1.4 en god del. Det är ett tämligen trevligt objektiv, om än relativt stort och tung. Objektivet i fråga sitter på kameran större delen av tiden.


Printar från 35/1.4L och Olympus E-P5 med 17/1.8

Fick äntligen anledning att prova Crimson's "silver print". Glittrar kanske aningens mer, men hade dock förväntat mig lite mer. Det blir helt klart något helt annat när beskådar en papperskopia jämfört med att stirra sig blind på en tråkig skärm. Kanske borde satsa på att printa månadens bästa bild?

Inlagt 2014-08-01 14:41 | Läst 1642 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Utskrifter finner i längden. Dels för att upplevelsen, men också för att de är enklare för andra att ta del av. I ett längre perspektiv finns det också all anledning att skriva ut de bästa och viktigaste bilderna - det är enklare för dina efterlevande att hitta bland dina printar än att hitta dem på gamla hårddiskar.