FOTOGRAFISKA DAGBOKSFRAGMENT

När mycket inte räcker


Inte mycket att se. Kimito 12.11.2014. Foto: Håkan Eklund.

Läser i tidningen om Putin. Igen. En Rysslandsexpert anser att han mer och mer börjar framstå som en liten despot som genom att hota, ljuga och skrämma åtgärdar ett inneboende mindervärdighetskomplex. Både sitt eget, och hela Rysslands.

Varför skulle annars ett land som redan breder ut sig över 1/9 av jordens landareal ännu behöva mera mark?

Han skulle göra det ryska folket en betydligt större tjänst genom att skaffa sig vänner och samarbetspartners, än som nu - skaffa en massa ovänner.

Inlagt 2014-11-12 20:47 | Läst 1318 ggr. | Permalink
Fin bild! Enligt Putin själv så är alla andra rysshatare o har ryssfobi. Må gott, LO
Med tanke på deras usla ekonomi tror jag att han driver sig själv över stupkanten av egen kraft ganska snart. Risken finns dock att någon annan knäppgök kommer att ta över när han försvinner.
-affe
Jag hoppas att något drastiskt händer med Putin innan han hinner starta ett stort krig!
Lasse
Ryssland är ett sorgligt kapitel med så mycket självömkan när dom istället hade kunnat vara rika och leda utvecklingen så har dom istället valt en idiot till ledare.

Självmål!
Håller med dig...han borde fokusera på att skaffa vänner...men han verkar inte fatta....hoppas att han försvinner snart och att inget elände hinner häna innnan
Håller helt med alla kommentarer ovan! Det sorgliga är väl att en stor del av det ryska folket inte ens vet vad en bra ledare är, vad en bra ledare kan åstadkomma för ett helt rike. Men egentligen, hur kan de veta ... de har ju aldrig haft en sådan ...
- hawk
Kanske det händer något i landet 2017.